Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Utilizarea bicarbonatului de sodiu pentru dezodorizare 
Bicarbonatul de sodiu alimentar poate fi utilizat pentru mult mai multe decat in alimentatie. Pe langa eficienta din bucatarie, acesta este eficient si in alte intebuintari. In acest articol am decis sa vorbim despre rolul bicarbonatului de sodiu in dezodorizare.

Cititi mai multe despre bicarbonat.

Frigiderul poate fi dezodorizat punand o cutie deschisa de bicarbonat de sodiu in partea din spate a frigiderului si mirosurile vor fi neutralizate.

De asemenea, utilizand bicarbonat puteti elimina mirosurile neplacute de pe tocator.

Presarati bicarbonat pe fundul cosului de gunoi pentru a tine sub control mirosul neplacut.

Presarati bicarbonat pe capac pe masura ce puneti reciclabilele in container. De asemenea curatati containerul periodic prin presararea bicarbonatului pe un burete umed, stergeti containerul si clatiti-l.

Pentru a dezodoriza scurgerile de la chiuveta si cada si impiedica aparitia mirosurilor neplacute turnati ½ cana de bicarbonat in scurgere in timp ce apa calda curge, va neutraliza si mirosurile acide si pe cele alcaline, lasand scurgerea proaspata.

Presarati bicarbonat pe covor. Lasati-l peste noapte oricat de mult este posibil. Maturati cantitatile de bicarbonat de pe covor si aspirati ce ramane. 

Prin utilizarea metodei de mai sus veti dezodoriza si aspiratorul.

Mirosurile se instaleaza in tapiteria scaunelor de masina si in covoare, si de fiecare data cand intrii in masina si te asezi sunt eliberate in aer. Eliminati aceste mirosuri prin presararea bicarbonatului direct pe tesatura scaunelor de la masina si pe covor.

 

 

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!

Din data de 10 iulie 2017, SCM Colin Daily vinde si catre persoane fizice la punctul de lucru din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti!