Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bicarbonatul de sodiu - utilizari 

Bicarbonatul pare a fi bun la toate si de aceea va prezentam o serie de utilizari generale ale acestuia.

Cititi mai multe despre bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul este absolut necesar pentru urmatoarea iesire cu cortul. Cu bicarbonat se pot spala vasele, se pot freca oalele, se pot curata mainile, poate fi utilizat pe post de deodorant, pasta de dinti, stingerea incendiilor etc.

Bicarbonatul poate ajuta la faza initiala a focurilor minore cauzate de grasimi sau scurtcircuite, doarece atunci cand se incalzeste emana dioxid de carbon ceea ce ajuta la inabusirea flacarilor. Pentru focuri mici la gatit (tigai, gratare, cuptoare) opriti gazul si electricitatea daca puteti sa faceti asta fara pericole. 

Utilizarea regulata a bicarbonatului in scurgeri ajuta la mentinerea sistemului septic in flux neintrerupt. O cana de bicarbonat pe saptamana ajuta la mentinerea pH-ului favorabil in tancul septic.

Bicarbonatul este modul cel mai lipsit de pericole pentru a curata murdaria si resturile lipite de fructele si legumele proaspete. Doar presarati un pic pe un burete curat si umezit, freacati si clatiti. 

Echipamentul pentru sala sau alte rufe mirositoare pot fi neutralizate cu  ½ cana de bicarbonat in ciclul de clatire.

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!