Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bicarbonatul de sodiu - utilizari 

Bicarbonatul pare a fi bun la toate si de aceea va prezentam o serie de utilizari generale ale acestuia.

Cititi mai multe despre bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul este absolut necesar pentru urmatoarea iesire cu cortul. Cu bicarbonat se pot spala vasele, se pot freca oalele, se pot curata mainile, poate fi utilizat pe post de deodorant, pasta de dinti, stingerea incendiilor etc.

Bicarbonatul poate ajuta la faza initiala a focurilor minore cauzate de grasimi sau scurtcircuite, doarece atunci cand se incalzeste emana dioxid de carbon ceea ce ajuta la inabusirea flacarilor. Pentru focuri mici la gatit (tigai, gratare, cuptoare) opriti gazul si electricitatea daca puteti sa faceti asta fara pericole. 

Utilizarea regulata a bicarbonatului in scurgeri ajuta la mentinerea sistemului septic in flux neintrerupt. O cana de bicarbonat pe saptamana ajuta la mentinerea pH-ului favorabil in tancul septic.

Bicarbonatul este modul cel mai lipsit de pericole pentru a curata murdaria si resturile lipite de fructele si legumele proaspete. Doar presarati un pic pe un burete curat si umezit, freacati si clatiti. 

Echipamentul pentru sala sau alte rufe mirositoare pot fi neutralizate cu  ½ cana de bicarbonat in ciclul de clatire.

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Invalid query string!
Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.