Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Prajituri cu esenta de rom

Pentru blat se utilizeaza 150 grame de unt topit, 150 g zahar pudra, 4 oua, 120 grame nuci macinate, 1 lingurita praf de copt, 70 g faina, 20 g cacao. Pentru crema de rom se utilizeaza 200 g nuci macinate, 150 ml rom, 60 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.

Pentru crema de cacao se folosesc 250 g de unt, 100 g zahar pudra, 50g cacao. Pentru decorare: 200 g ciocolata, 1 lingurita cu unt.

Pentru aluat se bat bine ouale cu zaharul si untul. Se adauga amestecul de faina cernuta, praful de compt si nucile macinate. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in aluat impreuna cu cacaua cernuta. Se unge o tava de copt si se tapeteaza cu hartie.

Compozitia pentru blat se  coace la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Dupa ce blatul este copt lasa-l sa se racoreasca putin si scoate-l afara din forma.

Pentru crema de rom se amesteca nucile cu romul, vanilia si zaharul pudra. Se unge blatul cu aceasta crema.

Pentru crema de cacao se amesteca untul cu zaharul si cacaua cernuta pana cand se obtine o compozite cremoasa. Acest amestec se toarna peste crema de rom si se niveleaza cu o spatula. 

Topiti la baie de aburi si incorporati untul. Amestecati bine si turnati deasupra prajiturii cu crema de rom. Nivelati usor. Lasati aceasta prajitura cu crema de rom macar doua ore la rece inainte de a o taia.

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.