Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Mentosan bomboane mentolate cu traditie, pentru respiratie proaspata

Colin Daily este fosta Cooperativa Chimica din Bucuresti ce a renascut din propriile ramasite. Initial, activitatea noastrea a inceput in urma cu aproximativ 50 de ani si eram axati pe produse chimice. Ulterior ne-am restrans activitatea si in prezent 98% din produsele noastre tin de industria alimentara: drajeuri, dropsuri, esente si arome alimentare, deserturi, praf de frisca, inghetata, zahar vanilat, serbet, etc, precum si bomboanele copilariei CIP si mentosan.

Cititi si despre gelifiant.

mentosan

Producem bomboane cu o istorie celebra si anume mentosan si bomboanele CIP.

Mentosan:


A fost produs sub forma de tablete, inventat in 1960 de un farmacist roman de origine germana angajat in cooperativa.

In timp, reteta a ramas in mare parte aceeasi cu o singura exceptie: in trecut, cand zaharul era rationalizat a fost utilizata dextroza pentru a putea mentine produsul pe piata.

In 1990 a aparut tot sub forma de tablete cu aceeasi forma, dar cu arome diferite decat cea de menta si se numea Ciclete.

Intre timp diametrul mentosanului s-a redus, dar concentratia substantei active este aceeasi, avand acum calitati mai puternice ca si produs igienic, antiseptic, mentolat, aparand si a treia forma a mentosanului si anume forma concava.

 

De la aparitia acestui produs si pana in prezent romanii au consumat aproximativ un miliard de pachetele de mentosan.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Invalid query string!
Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.