Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Mentosan bomboane mentolate cu traditie, pentru respiratie proaspata

Colin Daily este fosta Cooperativa Chimica din Bucuresti ce a renascut din propriile ramasite. Initial, activitatea noastrea a inceput in urma cu aproximativ 50 de ani si eram axati pe produse chimice. Ulterior ne-am restrans activitatea si in prezent 98% din produsele noastre tin de industria alimentara: drajeuri, dropsuri, esente si arome alimentare, deserturi, praf de frisca, inghetata, zahar vanilat, serbet, etc, precum si bomboanele copilariei CIP si mentosan.

Cititi si despre gelifiant.

mentosan

Producem bomboane cu o istorie celebra si anume mentosan si bomboanele CIP.

Mentosan:


A fost produs sub forma de tablete, inventat in 1960 de un farmacist roman de origine germana angajat in cooperativa.

In timp, reteta a ramas in mare parte aceeasi cu o singura exceptie: in trecut, cand zaharul era rationalizat a fost utilizata dextroza pentru a putea mentine produsul pe piata.

In 1990 a aparut tot sub forma de tablete cu aceeasi forma, dar cu arome diferite decat cea de menta si se numea Ciclete.

Intre timp diametrul mentosanului s-a redus, dar concentratia substantei active este aceeasi, avand acum calitati mai puternice ca si produs igienic, antiseptic, mentolat, aparand si a treia forma a mentosanului si anume forma concava.

 

De la aparitia acestui produs si pana in prezent romanii au consumat aproximativ un miliard de pachetele de mentosan.

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!