Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Alte tipuri de zahar

Alte tipuri de zahar

Zaharul brut are marimea cristalelor mai mare decat cel obisnuit. In mod normal acesta este procesat din cea mai fina solutie de zahara. Zaharul brut este mai rezistent la schimbarea culorii sau la inversiunea temperaturii inalte si potrivit in fabricarea dulciurilor si bauturilor.

Zaharul nisipos este utilizat in principiu pen…

Read more: Alte tipuri de zahar

Ce nu stiati despre zahar

Ce nu stiati despre zahar 

Zaharul nerafinat, brut este mai gustos. In magazine se gaseste zahar tos, pudra sau cristalizat. Este recomandat sa evitati zaharul rafinat deoarece este doar zahar alb, stropit cu melasa sau caramel.

Teoretic, in conditii corespunzatoare, zaharul se pastreaza oricat de mult timo. Ca sa nu prinda la umezeala cel mai bine…

Read more: Ce nu stiati despre zahar

Cum se obtine esenta de rom

Cum se obtine esenta de rom

Romul este o bautura alcoolica, ce se obtine din fermentarea alcoolica a sucului, a melasei si a altor produse de prelucrare a trestiei de zahar prin intermediul bacteriilor butirice. Romul contine esteri ai acizilor formic, acetic, butiric, valerianic, capronic, heptilic, precum si esenta de rom.

Romul natural este obti…

Read more: Cum se obtine esenta de rom

Zaharul si limbajul etichetelor

Zaharul si limbajul etichetelor

Cand cumparati un produs cu continut redus de grasimi, va spuneti ca ati facut o alegere inteleapta, dar pentru a fi gustoase, produsele cu continut scazut de grasimi includ o cantitate suplimentara de zahar.

Prin rafinare, zaharul isi pierde proteinele si se considera ca furnizeaza calorii goale. Problema este ca nu…

Read more: Zaharul si limbajul etichetelor

Prajituri cu esenta de rom

Prajituri cu esenta de rom

Pentru blat se utilizeaza 150 grame de unt topit, 150 g zahar pudra, 4 oua, 120 grame nuci macinate, 1 lingurita praf de copt, 70 g faina, 20 g cacao. Pentru crema de rom se utilizeaza 200 g nuci macinate, 150 ml rom, 60 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.

Pentru crema de cacao se folosesc 250 g de unt, 100 g zahar pud…

Read more: Prajituri cu esenta de rom

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!