Zaharul brut are marimea cristalelor mai mare decat cel obisnuit. In mod normal acesta este procesat din cea mai fina solutie de zahara. Zaharul brut este mai rezistent la schimbarea culorii sau la inversiunea temperaturii inalte si potrivit in fabricarea dulciurilor si bauturilor.
Zaharul nisipos este utilizat in principiu pen…
Zaharul nerafinat, brut este mai gustos. In magazine se gaseste zahar tos, pudra sau cristalizat. Este recomandat sa evitati zaharul rafinat deoarece este doar zahar alb, stropit cu melasa sau caramel.
Teoretic, in conditii corespunzatoare, zaharul se pastreaza oricat de mult timo. Ca sa nu prinda la umezeala cel mai bine…
Romul este o bautura alcoolica, ce se obtine din fermentarea alcoolica a sucului, a melasei si a altor produse de prelucrare a trestiei de zahar prin intermediul bacteriilor butirice. Romul contine esteri ai acizilor formic, acetic, butiric, valerianic, capronic, heptilic, precum si esenta de rom.
Romul natural este obti…
Cand cumparati un produs cu continut redus de grasimi, va spuneti ca ati facut o alegere inteleapta, dar pentru a fi gustoase, produsele cu continut scazut de grasimi includ o cantitate suplimentara de zahar.
Prin rafinare, zaharul isi pierde proteinele si se considera ca furnizeaza calorii goale. Problema este ca nu…
Pentru blat se utilizeaza 150 grame de unt topit, 150 g zahar pudra, 4 oua, 120 grame nuci macinate, 1 lingurita praf de copt, 70 g faina, 20 g cacao. Pentru crema de rom se utilizeaza 200 g nuci macinate, 150 ml rom, 60 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.
Pentru crema de cacao se folosesc 250 g de unt, 100 g zahar pud…
Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.