Lichidele acide, cum ar fi sucul de lamaie, pot sa inmoaie partial gelatina, dar nu o vor hidrata complet. In cazul in care gelatina este utilizata cu ingrediente foarte acre, este indicat sa se utilizeze mai multa pentru a va asigura de reusita preparatului.
Gelatina granule si foi are nevoie de aproximativ 5-10 minute…
Gelatina este o substanta bogata in colagen, care se gaseste in principal in oasele si pielea de animal din care se prepara supa cu proprietati excelente asupra sanatatii.
Gelatina contine aproape jumatate din cei 18 aminoacizi esentiali, necesari pentru piele, unghii si par sanatoase, dar si pentru intarirea sistemulu…
Serbetul de tip clasic nu este foarte usor de facut. Cu putina neatentie, serbetul poate sa se transforme intr-un simplu sirop.
Utilizati un kilogram de zahar la o jumatate de litru de suc de fructe si putina apa. Stoarceti fructel, pentru a obtine sucul. Amestecati sucul de fructe cu zaharul la foc mic, pana cand acesta din urma s…
Serbetul este un preparat foarte dulce pe care il puteti face cu diverse fructe sau arome. Reteta dufera in functie de tipul de serbet pe care il doriti la final. In functie de serbet acesta este servit ca desert sau, in unele cazuri, intre doue feluri de mancare.
Sunt cel putin 2 tipuri de serbet: cel care arata ca o pasta…
Va este pofta de serbet, asa cum doar bunica stia sa faca? Va prezentam cateva trucuri pentru un serbet reusit.
Atunci cand se freaca siropul de zahar si fructele trebuie sa aveti in vedere faptul ca, aca lichidul e prea fierbinte, serbetul se zahariseste, si daca se amesteca atunci cand este complet rece trebuie frec…
Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.