Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Ornamente din ciocolata

Ciocolata este un ingredient flexibil in bucatarie. Are diverse arome si texturi si poate fi utilizat atat pentru preparatele de baza cat si pentru decorarea lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca ciocolata poate sa fie topita sau se poate intari in orice forma doriti.

Ornamente din ciocolata

Pentru mai multe informatii accesati paginile Curiozi…

Read more: Ornamente din ciocolata

Cum facem un serbet delicios?

Cum facem un serbet delicios?

Serbetul este un preparat dulce pe care il puteti face cu diverse arome sau fructe. Reteta difera in functie de tipul de serbet pe care doriti sa il obtineti la final in functie de tipul de serbet pe care doriti sa il obtineti acesta va fi servit ca si desert sau intre doua feluri de mancare. 

Sunt cel putin doua tipu…

Read more: Cum facem un serbet delicios?

Serbetul de cirese

Serbetul de cirese

Pentru a prepara serbet de cirese veti avea nevoie de 1kg cirese negre, 1 kg de zahar, ½ pahare cu apa, zeama de la o jumatate de lamaie. 

Se piseaza ciresele, inclusiv samburii si se pun la fiert in apa dar numai pentru 15 minute. Le lasati pe foc sa se raceasca si strecurati zeama prin tifon. 

Ulterior puneti 1 pahar, 1 pahar…

Read more: Serbetul de cirese

Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri

Din trandafiri se obtin cosmetice dar si alte preparate dulci. Noi va propunem astazi o reteta de serbet de trandafiri

Veti avea nevoie de 250 g foi de trandafiri, 1 litru de apa, 1 kg zahar, 1 varf de lingurita de sare de lamaie. 

Se dau prin sita 250 de grame de foi de trandafir pentru a se indeparta polenul care ramane li…

Read more: Serbet de trandafiri

5 retete cu gelatina

5 retete cu gelatina

Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu mai multe ingrediente precum fructele, sucul de fructe si ciocolata. Sunt foarte usor de facut si nu aveti nevoie de foarte mult timp pentru a le prepara. Ele pot sa fie consumate in numai cateva ore. 

Jeleu de migdale

Veti avea nevoie de 250 ml lapte, 50 g z…

Read more: 5 retete cu gelatina

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!