Ciocolata este un ingredient flexibil in bucatarie. Are diverse arome si texturi si poate fi utilizat atat pentru preparatele de baza cat si pentru decorarea lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca ciocolata poate sa fie topita sau se poate intari in orice forma doriti.
Pentru mai multe informatii accesati paginile Curiozi…
Serbetul este un preparat dulce pe care il puteti face cu diverse arome sau fructe. Reteta difera in functie de tipul de serbet pe care doriti sa il obtineti la final in functie de tipul de serbet pe care doriti sa il obtineti acesta va fi servit ca si desert sau intre doua feluri de mancare.
Sunt cel putin doua tipu…
Pentru a prepara serbet de cirese veti avea nevoie de 1kg cirese negre, 1 kg de zahar, ½ pahare cu apa, zeama de la o jumatate de lamaie.
Se piseaza ciresele, inclusiv samburii si se pun la fiert in apa dar numai pentru 15 minute. Le lasati pe foc sa se raceasca si strecurati zeama prin tifon.
Ulterior puneti 1 pahar, 1 pahar…
Din trandafiri se obtin cosmetice dar si alte preparate dulci. Noi va propunem astazi o reteta de serbet de trandafiri.
Veti avea nevoie de 250 g foi de trandafiri, 1 litru de apa, 1 kg zahar, 1 varf de lingurita de sare de lamaie.
Se dau prin sita 250 de grame de foi de trandafir pentru a se indeparta polenul care ramane li…
Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu mai multe ingrediente precum fructele, sucul de fructe si ciocolata. Sunt foarte usor de facut si nu aveti nevoie de foarte mult timp pentru a le prepara. Ele pot sa fie consumate in numai cateva ore.
Jeleu de migdale
Veti avea nevoie de 250 ml lapte, 50 g z…
Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.