Despre noi

Despre Colin Daily

SCM COLIN DAILY reprezintă o cooperativă meșteșugărească fondată în anul 1955, având un capital privat integral românesc. De-a lungul decadelor, cooperativa s-a impus pe piața alimentară ca un producător de încredere în două domenii distincte. Descoperă plăcerea pură a dulciurilor de calitate cu Colin Daily! Înăbușe-ți pofta pentru bomboane, drajeuri, stafide pralinate și multe altele, toate gata să-ți încânte simțurile. Fie că îți dorești o gustare rapidă sau să împărtășești bucuria dulciurilor cu cei dragi, gama noastră variată îți oferă mereu opțiuni delicioase. De la savoarea clasică a mentosanelor la explozia de arome din drajeuri și bomboane, fiecare produs este atent selectat pentru a-ți oferi o experiență unică de gust. Fiecare mușcătură este o călătorie în lumea dulciurilor fine, unde prospețimea și calitatea sunt întotdeauna prioritare. În plus, ne străduim să creăm produse care să satisfacă toate preferințele și dietele, astfel încât fiecare client să găsească ceva pe placul său. Încrederea noastră în calitate este reflectată în fiecare produs pe care îl oferim. Bucură-te de o experiență delicioasă și răsfață-ți papilele gustative cu Colin Daily!

Producție de dulciuri

Cu o tradiție de peste 65 de ani, SCM COLIN DAILY se remarcă prin pasiunea pentru calitate și gust excepțional în fabricarea diverselor delicii dulci. De la prăjituri și bomboane la biscuiți și ciocolată, fiecare produs este rezultatul unei abordări meșteșugărești și a utilizării ingredientelor premium.

Producție de ingrediente alimentare

În plus față de gama sa variată de dulciuri, cooperativa se distinge și ca producător de ingrediente alimentare de înaltă calitate. De la esențe naturale și extracte la amestecuri speciale și aditivi alimentari, SCM COLIN DAILY furnizează materii prime esențiale pentru industria alimentară.

S.C.M. Colin Daily are o prezență extinsă pe piața internă și internațională, comercializând produsele sale sub renumitul brand "Daily". Cu o reputație solidă construită de-a lungul decadelor, compania furnizează delicii dulci și ingrediente alimentare în România, în țările europene și în Canada. Brandurile sale de încredere, precum "DAILY", "C.I.P." și "MENTOSAN", sunt înregistrate la OSIM, ceea ce atestă calitatea și autenticitatea acestora.

Societatea dispune de un personal dedicat și de mijloace tehnologice avansate, care permit preluarea rapidă a sugestiilor și propunerilor din partea clienților sau partenerilor. Cu aceste resurse, S.C.M. Colin Daily își propune să răspundă prompt nevoilor pieței și să dezvolte produse noi, menite să ofere o experiență gustativă și calitativă similară cu cele deja existente în portofoliul său. Compania pune un accent deosebit pe inovație și ascultarea atentă a feedback-ului clienților, contribuind astfel la evoluția continuă a gamei sale de produse.

S.C.M. Colin Daily vinde produsele în România, Europa, Canada, sub brandulDaily