Termeni și Condiții - Magazinul Colin Daily

 1. Introducere

  a. Bine ați venit la magazinul online Colin Daily, un magazin specializat în comercializarea bomboanelor, drajeurilor, mentosanelor și a altor alimente similare. Accesarea și utilizarea acestui site sunt guvernate de termenii și condițiile de mai jos. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție înainte de a utiliza acest site.

 2. Comenzi și Plăți

  a. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru constituie o ofertă de achiziție a produselor respective. Vom confirma comanda printr-un e-mail de confirmare, dar aceasta nu reprezintă acceptarea finală a ofertei. Acceptarea ofertei și formarea unui contract între dumneavoastră și noi are loc atunci când expediem produsele comandate.

  b. Prețurile afișate pe site sunt în lei și includ TVA. Costurile de transport vor fi specificate în mod clar înainte de finalizarea comenzii.

  c. Plata comenzilor se poate face online prin metodele de plată disponibile pe site.

 3. Livrare și Returnare

  a. Ne angajăm să livrăm produsele în termenul specificat în momentul plasării comenzii, cu excepția cazului în care există întârzieri inevitabile.

  b. Clientul are dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora, conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor. Produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă, neutilizate și în ambalajul original.

 4. Confidențialitate și Securitate

  a. Informațiile furnizate de clienți sunt colectate și prelucrate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Ne angajăm să protejăm datele personale ale clienților și să le utilizăm doar în scopul procesării comenzilor și îmbunătățirii experienței de cumpărare.

 5. Responsabilitatea Produselor

  a. Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că acestea sunt conforme cu descrierea lor. Cu toate acestea, nu putem garanta că produsele vor fi întotdeauna lipsite de defecte sau că vor îndeplini toate așteptările clienților.

 6. Limitări de Responsabilitate

  a. În măsura maximă permisă de lege, nu ne asumăm responsabilitate pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru sau a produselor noastre.

 7. Proprietatea Intelectuală

  a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe acest site sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Utilizarea neautorizată a acestor materiale este strict interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de autor și a altor legi aplicabile.

 8. Forța Majoră

  a. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru întârzieri sau incapacitatea de a furniza produsele din cauza unor circumstanțe din afara controlului nostru, inclusiv, fără limitare, acte de forță majoră, greve, incendii, inundații, sau alte evenimente naturale sau catastrofe.

 9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

  a. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat odată ce sunt publicate pe acest site. Prin continuarea utilizării acestui site după publicarea modificărilor, sunteți de acord să fiți obligat de noii termeni și condiții.

 10. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

  a. Acest acord este guvernat și interpretat în conformitate cu legile din România. Orice dispute legate de acest acord vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 11. Contact

  a. Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificat pe site.