Politica de Transport - Magazinul Colin Daily

 1. Metode de Livrare

  a. Livrăm comenzile utilizând serviciile de curierat rapid sau poștă, în funcție de disponibilitatea și preferințele clienților.

  b. Clientul poate selecta opțiunea de livrare dorită în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 2. Costuri de Livrare

  a. Costul de livrare este calculat în funcție de greutatea și dimensiunile coletului, precum și de destinația finală.

  b. Detalii complete privind costurile de livrare vor fi afișate în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 3. Termene de Livrare

  a. Ne angajăm să livrăm comenzile în cel mai scurt timp posibil, de obicei în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

  b. Termenul de livrare poate varia în funcție de destinație și de eventualele întârzieri din partea serviciului de curierat sau a poștei.

 4. Urmărirea Livrărilor

  a. Clientul va primi un număr de urmărire prin e-mail odată ce comanda a fost expediată. Acest număr poate fi folosit pentru a urmări starea livrării pe site-ul serviciului de curierat sau al poștei.

 5. Adrese de Livrare

  a. Este responsabilitatea clientului să furnizeze o adresă de livrare corectă și completă la momentul plasării comenzii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru livrarea coletelor la adrese incorecte furnizate de către client.

 6. Probleme legate de Livrare

  a. În cazul în care există întârzieri sau probleme cu livrarea comenzii, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a rezolva situația.

  b. Ne angajăm să colaborăm cu serviciul de curierat sau poșta pentru a rezolva orice probleme legate de livrare în cel mai scurt timp posibil.

 7. Livrare Internațională

  a. Livrăm și în afara țării, în funcție de disponibilitatea serviciilor de curierat sau poștale.

  b. Costurile și termenele de livrare pentru comenzile internaționale pot varia și vor fi specificate în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 8. Anulări și Returnări

  a. Politica noastră de returnare este descrisă în detaliu în Termenii și Condițiile noastre generale. În cazul în care doriți să returnați un produs din cauza problemelor legate de livrare, vă rugăm să urmați procedura specificată în politica noastră de returnare.

Această politică de transport este concepută pentru a asigura clienții cu informații clare și transparente despre procesul de livrare al comenzilor lor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau solicitați clarificări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.