Politica de Retur și Garanții - Magazinul Colin Daily

 1. Dreptul la Retur

  a. Ne dorim să fiți complet mulțumit de achizițiile dumneavoastră de la magazinul nostru online Colin Daily. Prin urmare, clienții noștri beneficiază de dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform prevederilor legale aplicabile. În plus, pentru produsele care prezintă defecte de fabricație sau nu corespund specificațiilor, clienții pot solicita returnarea acestora în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

 2. Produse Eligibile pentru Retur

  a. Produsele care pot fi returnate trebuie să fie în starea lor originală, neutilizate, neafectate și să fie returnate în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele aferente.

  b. Produsele care prezintă semne de uzură sau deteriorare datorată utilizării nu vor fi acceptate pentru returnare, cu excepția cazului în care acestea sunt defecte sau nu corespund specificațiilor.

 3. Procedura de Retur

  a. Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact de mai jos, specificând motivul pentru care doriți să returnați produsul.

  b. Vom furniza instrucțiuni detaliate privind modul de returnare a produselor și adresa la care acestea trebuie trimise.

  c. Costurile de returnare a produselor sunt suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul este defect sau nu corespunde specificațiilor.

 4. Verificarea Produselor Returnate

  a. Produsele returnate vor fi supuse unei verificări pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile de returnare menționate mai sus.

  b. În cazul în care produsul returnat nu îndeplinește condițiile de returnare, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a percepe o taxă de restituire pentru restaurarea produsului la starea inițială.

 5. Returnarea Banilor

  a. Dacă returul este aprobat, vom efectua restituirea contravalorii produsului returnat utilizând metoda de plată originală în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat.

 6. Garanții

  a. Majoritatea produselor vândute de magazinul Colin Daily sunt acoperite de garanții de la producător sau de garanții comerciale specifice.

  b. În cazul în care întâmpinați probleme cu un produs care este în garanție, vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza asistență și informații suplimentare despre procesul de reparație sau înlocuire conform termenilor de garanție.

 7. Limitări

  a. Politica noastră de retur și garanții nu se aplică în cazul produselor care prezintă uzură normală, daune cauzate de utilizare incorectă sau neglijență, sau modificări aduse produsului de către client.

 8. Contact

  a. Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări privind politica noastră de retur și garanții, vă rugăm să ne contactați utilizând următoarele informații de contact.

Această politică detaliată de retur și garanții ar trebui să ofere clienților încredere în achizițiile lor de la magazinul "Colin Daily" și să stabilească clar condițiile și procedurile pentru returnarea produselor și beneficierea de garanții. Asigurați-vă că adaptați această politică la specificul afacerii dumneavoastră și consultați un avocat pentru a vă asigura că respectați toate legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește retururile și garanțiile.